Skip to main content
 
mijn

WERKWIJZE

Kleine gedragsveranderingen werken het best: minder moeite en uiteindelijk meer effect.

Ben jij op zoek naar persoonlijk voedingsadvies?
Ik geef je graag inzicht in mijn consulten en het verloop daarvan:

stap 1

Kennismakingsgesprek

Voorafgaand aan de start van het coachingstraject heb ik graag een kennismakingsgesprek met je. Hierin licht ik mijn werkwijze toe, bespreken we in het kort jouw wensen en doelstellingen. Ook bekijken we waar je in het verleden tegenaan bent gelopen.

Het geeft jou de mogelijkheid erachter te komen of mijn werkwijze jou aanspreekt en te overwegen of je door mij gecoacht wil worden. Het gesprek is geheel vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden.

stap 2

persoonlijke intake

Tijdens het intakegesprek brengen we jouw persoonlijke situatie in kaart, we gaan dieper in op jouw hulpvraag, wensen en verwachtingen, stellen realistische (korte en lange termijn) doelen en maken een duidelijk plan van aanpak. Daarbij houd ik rekening met je huidige leefstijl, eetgedrag en beweegpatroon.

Een voedingsanamnese en uitgebreide gewichts-/lichaamsanalyse zijn ook onderdeel van het intakegesprek. Na dit gesprek doe ik aan de hand van alle gegevens een voorstel voor een persoonlijk plan van aanpak.

stap 3

Voedingsplan op maat

Na het intakegesprek houd je een aantal dagen bij wat je eet door middel van een voedingsdagboek of een -app. Ik maak hiervan een analyse die we samen bespreken. We kijken waar het goed gaat, welke voedingsmiddelen je beter kan weglaten of vervangen en wat je valkuilen zijn.

Ik geef je bruikbare tips en adviezen om stap voor stap gezondere keuzes te maken. Je gaat met een duidelijk plan op maat werken aan je doelstellingen.
.

stap 4

begeleiding op maat

Tijdens de vervolgconsulten kijken we naar de behaalde resultaten en we gaan dieper in op je valkuilen en barrières. Ik leer je steeds meer over gezonde voeding, over het lezen van etiketten op producten en over het maken van keuzes in de supermarkt.

Daarnaast besteed ik veel aandacht aan mindset en gedragsverandering. We bekijken onder andere de mogelijkheden om (meer) te gaan bewegen/sporten. Ook je slaap- en ontspanningspatroon komen aan de orde.

In deze fase ga je steeds meer begrijpen waarom je bepaalde dingen wel of niet moet doen om dichter bij jouw persoonlijke doel te komen.

Kortom, we gaan werken aan een structurele verandering door middel van een persoonlijke en effectieve aanpak.

en dan?

GA JIJ ERVOOR?

Werken aan een gezonder eet- en leefpatroon vraagt van jouw kant om motivatie en doorzettingsvermogen. Want het doorbreken van gewoontes is een uitdaging en gaat niet vanzelf.

Ik zet mij ervoor in dat jij op een leuke en haalbare manier de door jou gewenste resultaten kunt behalen. Je gaat aan de slag met voedings- en gedragsveranderingen die een blijvende gezonde en actieve leefstijl realiseren. Het zijn tientallen kleine veranderingen die voor grote impact gaan zorgen. Samen kijken we waar je de meeste winst kunt behalen. Het is alleen nog een kwestie van doen!

Ga jij ervoor? KLIK
Close Menu