Skip to main content
 
over

KARIN

De voordelen van een gezond voedingspatroon?
Die zijn enorm, niet alleen voor je fysieke conditie maar ook voor je mentale welzijn.

even

VOORSTELLEN

Ik ben Karin de Gooijer, voedingscoach en gediplomeerd gewichtsconsulent. Mijn missie is jou meer bewustzijn en kennis over een gezonde leefstijl bij te brengen en je te begeleiden naar een gewicht waar jij je goed bij voelt.

Ik geloof in een gezond en bewust eet- en leefpatroon waardoor je een leven kunt leiden met meer energie, minder klachten en waarbij je bovenal: weer lekker in je vel komt te zitten!

De leefstijl die ik me in de loop der jaren eigen heb gemaakt en zelf toepas, heeft mij veel goeds gebracht. Dat wil ik jou ook laten ervaren. Mijn adviezen en ondersteuning zijn vooral gericht op blijvend resultaat. Een nieuwe, gezonde leefstijl kan je jezelf aanleren. Net zo lang tot het vanzelfsprekend wordt. Zodat je een gezond gewicht bereikt én behoudt. Ik help je graag daarbij!

Naast mijn werk als voedingscoach ga ik in mijn vrije tijd veel op pad met mijn hond Bobbie, het liefst naar het strand. Ik sport graag (CrossFit) en ik sta geregeld achter de camera als fotograaf.
Mensen omschrijven mij als open, betrokken, toegankelijk, professioneel en motiverend.

waarom

VOEDINGSCOACH

Uit eigen ervaring met overgewicht (zo’n 15 kilo zwaarder dan nu) en met een grote interesse in een uitgebalanceerde leefstijl wist ik al veel over verantwoord afvallen, het creëren van een gezonde relatie met eten en de positieve invloed die goede voeding op je gezondheid heeft.

Maar toch, er verschijnen zoveel berichten in de media over afvallen. Over wat je wel en niet moet eten of moet doen en laten om af te vallen en een gezond gewicht te bereiken. Ook ik werd daardoor wel eens aan het twijfelen gebracht.

Dat heeft me doen besluiten een gedegen en gecertificeerde opleiding te volgen. Na het succesvol afronden hiervan heb ik me aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland en ben ik gestart als voedingscoach. Om ook jou te laten ervaren hoe fijn het is een gezond en fit leven te leiden.

mijn

PASSIE

Gezond en vooral lekker eten – in combinatie met bewegen/sporten – op een voor jou passende manier breng ik graag op jou over. Met als doel een gezondere versie van je huidige eetpatroon te maken. En met als uiteindelijk doel een gezond én lekker eetpatroon te bereiken dat je de rest van je leven kan volhouden.

Mijn werkwijze als voedingscoach laat zich het beste omschrijven als no-nonsense. Zonder crashdieet, pilletjes, maaltijdvervangers en shakes maar met zoveel mogelijk pure en onbewerkte producten: “terug naar de basis”.

Stap voor stap coach ik je naar een blijvend resultaat. Geïnteresseerd? Ik nodig je uit voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Graag tot ziens!

Karin

Close Menu