Skip to main content
 
review
mijn

REVIEWS

Sinds mijn eerste afspraak bij Karin ben ik veel bewuster gaan eten en daarbij ook meer gaan sporten. Ik merk echt dat deze manier van eten, bewuster eten en sporten heel goed vol te houden is. Ik voel me veel lekkerder in mijn vel, ben fitter, heb geen “hongeraanvallen” meer en ben 5 kg lichter

Merel

Wat ik fijn vind aan de werkwijze van Karin is dat ze me niet betuttelt in wat ik wel en niet mag maar aanvoelt wat ik als man met een druk programma nodig heb. Karin stuurt vooral op bewustwording en niet op “dat mag je wel en dat mag je niet”. Ik ben nu 54 en voel me een stuk fitter dan ik me jaren heb gevoeld. Heerlijk!

Richard

Een groot deel van mijn leven is een gevecht tegen overtollige kilo’s met vaak een jojo-effect. Het lukt mij niet zelf, dat is duidelijk. Daarom heb ik de hulp van Karin ingeschakeld met als doel 9 à 10 kg af te vallen. Ik houd mijn voeding dagelijks bij d.m.v. een eetdagboek dat ik met Karin bespreek en dat motiveert enorm. Ik ben nog 2 kg verwijderd van mijn doelstelling. Maar ook die laatste kilo’s kwijtraken gaat me zeker lukken!

Marie-Louise
Close Menu